Werkzaamheden Auwemalaan bijna van start, inloopbijeenkomst op gemeentehuis

LEEK – Maandag 11 juni aanstaande is er een openbare inloopbijeenkomst over de geplande werkzaamheden aan de Auwemalaan in het gemeentehuis in Leek.

De werkzaamheden zijn onderdeel van de verbetering van de busverbinding tussen Leek en Groningen (HOV Leek). Tijdens de bijeenkomst wordt informatie gegeven over het ontwerp, de fasering en de bereikbaarheid van de Auwemalaan tijdens de uitvoering. De Auwemalaan is tijdens de uitvoering gefaseerd, beperkt beschikbaar en af en toe plaatselijk volledig gestremd. De uitvoering begint deze zomer.

Inloopbijeenkomst
De inloopbijeenkomst is op maandag 11 juni 2018, tussen 17.30 uur en 20.00 uur, in de raadzaal van het gemeentehuis, Tolberterstraat 66 in Leek. Medewerkers van het project zijn aanwezig om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden.

Meer weten?
Meer weten over de werkzaamheden in Leek, neem dan contact op met de medewerkers van het project via telefoonnummer 0594 – 55 15 15 of per e-mail: [email protected] of kijk op www.leek.nl/hov.

Back to top button