Geslaagde hoera-we-zijn-weer-begonnen-dag bij Tiga Leek!

Groep bosspelletjesLEEK – Zaterdag 7 september jl. was er voor alle leden van Tiga de hoera-we-zijn-weer-begonnen-dag. Deze dag was er om het nieuwe gym en wedstrijd seizoen te vieren.

De dag bestond uit drie dagdelen/activiteiten. In de ochtend waren de bosspellen, tussen de middag was er apekooi/waterspellen en in de middag was er een programma in de turnhal! De bosspellen was vooral onder de jongste leden een erg groot succes. Verschillende spellen in het bos waarbij er veel gerend moest worden. Uiteraard waren deze (jonge) leden erg fanatiek en wilde ze maar al te graag winnen. Tussen de middag door naar de gymzaal bij de Nijenoertschool voor de apekooi en de waterspellen, hiervoor hadden er intotaal 86 leden opgegeven! Vooral voor de leden die normaal in de turnhal trainen was dit een erg groot succes. Normaal gesproken krijgen zij niet zo vaak de kans om apekooi te doen maar op deze dag wel! Na het rennen, klimmen, springen en vooral zweten bij de apekooi, mochten zij daarna afkoelen bij de waterspellen. Hier deden zij een spel en mochten ze gaan buikschuiven. Als afsluiting was er een programma in de turnhal, wat vooral onder de recreanten een erg groot succes was, aangezien zij nooit in de turnhal turnen. De leiding is er overeens dat dit opnieuw een geslaagde dag is en dus zeker voor herhaling vatbaar!

Back to top button