Ontmoet de nieuwe welzijnsorganisatie van de Tintengroep

LEEK – Op woensdag 17 oktober 2018 stellen de Westerkwartiergemeenten de Tintengroep voor als nieuwe welzijnsorganisatie. Dit doen zij om 16:00 uur in de Kruisweg in Marum.

Vanaf 1 januari 2019 voert de Tintengroep de basisondersteuning in het Westerkwartier uit. De Tintengroep richt voor de uitvoering een lokale stichting op.

De gemeenten in het Westerkwartier en de Tintengroep ondertekenen het contract, de Tintengroep stelt zichzelf voor en geeft een doorkijk naar de nieuwe organisatie die vanaf 1 januari van start gaat in het Westerkwartier. Ook is er ruimte voor vragen, tips en opmerkingen. Er wordt afgesloten met een hapje en drankje. U bent van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen.

De opdracht voor basisondersteuning is eind september door de Westerkwartiergemeenten definitief gegund aan de Tintengroep. Basisondersteuning bestaat uit verschillende vormen van welzijnswerk zoals maatschappelijk werk, ondersteuning van de mantelzorg, buurtwerk en coördinatie van het vrijwilligerswerk.

   
Back to top button