Pinksterweekend Leek afgesloten met kermis, markt en muziek

LEEK – Het Pinksterweekend wat elk jaar groots gevierd wordt in Leek zit er alweer op. Vier dagen lang kermis, muziek, evenementen, optredens, band’s, dj’s en nog veel meer in en om het centrum. Dit jaar was het alle dagen goed vertoeven met lekker weer tijdens de activiteiten die er te doen waren waardoor er vele duizenden mensen naar Leek zijn gekomen.

In de tent op de Tip hebben mensen genoten van optredens van o.a. Dries en Dave Roelvink en DJ Olaf op de vrijdagavond. Zaterdagavond zorgde de Hanky Panky’s party machine voor een groot feest, waar vele mensen op los gingen. Papa di Grazi heeft op de zondagavond letterlijk de tent op de kop gezet. Maandag was als afsluiter RadioNL de gehele dag Live in de tent met optredens van onder andere: Dikdakkers, Harten 10 en Evert Baptist.

Bij het Openluchtpodium zijn vele mensen naar de verschillende thema’s gekomen, met op de vrijdag een 90 avond met dansplaten gemixt door enkele dj’s. Zaterdag een echte ‘Stampen in het bos avond’ tijdens de Black editie van Flinke Pink. Op de zondag tijdens de White editie zijn trance, dance, house en club muziek gedraaid door een serie dj’s. Maandag werd er bij het podium afgesloten door enkele bandjes die Live muziek verzorgden en de laatste uurtjes twee dj’s die er een spetterend einde van maakten. De jaarlijkse Pinkstermarkt heeft voor een record aantal bezoekers gezorgd en daardoor was de maandag de drukste dag. Rond 8 uur maandagavond waren de meeste activiteiten afgelopen en ging de jaarlijkse kermis hun luiken sluiten.

De foto’s van het Pinksterweekend zijn terug te zien via deze pagina.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button