Beleef kerst op Landgoed Nienoord

LEEK – Duizenden lichtjes worden opgehangen, kerstbomen zijn versierd, kerstsokken zijn gevuld, de kerstman is zijn verhaal aan het voorbereiden en de vrolijke kerstfiguren oefenen hun dansjes.

Alles voor een sfeervol Kerst op Nienoord op zaterdag 15 december van 16.00 uur tot 21.00 uur en op zondag 16 december van 11.00 uur tot 17.00 uur op Landgoed Nienoord.

Geniet twee dagen!
Proef twee dagen de sfeer van Kerst op Nienoord met een gevarieerd programma voor jong en oud! Op het in kerstsfeer gehulde Landgoed kunnen bezoekers terecht bij gezellige kerstkramen met onder andere bekroonde limoncello, ambachtelijke jam en honing, geurige zeepjes, brocante artikelen, handgemaakte kleding, spellen, tapparfum en vele andere aantrekkelijke cadeaus voor onder de kerstboom. Ontmoet Olaf en alle andere vrolijke kerstfiguren en geniet van heerlijke warme lekkernijen.

Voor jong en oud!
Maak een ritje met de arrenslede of met de stoomtrein, neem een kijkje bij de levende kerststal, koekjes versieren en bezoek de schiettent.

Geniet nu ook op zaterdag in het donker van Kerst op Nienoord, luister naar prachtige liederen van diverse koren, zing mee tijdens de sing-a-long onder het genot van glühwein en warme chocolademelk. Op zondag deelt de kerstman kerstcadeautjes uit. Kom kijken naar de dansoptredens en de kerstoptocht en speel het kerstspel in dwaaloord.

KERST OP NIENOORD
Zaterdag 15 december en zondag 16 december
Landgoed Nienoord
Nienoord 20, Leek
www.kerstopnienoord.nl

Back to top button