Leeksters geven massaal gehoor aan kerstpakketactie voor eenzame ouderen

LEEK – De kerstpakketactie van Arlette Lindeboom uit Leek lijkt nu al een groot succes te worden terwijl de pakketten nog ingepakt en verspreid moeten worden.

Vier weken geleden riep Arlette via InfoLeek dorpsgenoten op om spullen bij haar langs te brengen om daarmee kerstpakketten te maken. Deze pakketten worden vlak voor de kerst bezorgd bij mensen die wel wat aandacht uit een onverwachte hoek kunnen gebruiken.

10-jarige Eline
Aan deze oproep werd massaal gehoor gegeven! Niet alleen binnen haar eigen vriendenkring maar ook hier uit onverwachte hoek! Zo ging de 10-jarige Eline langs de deuren om lege flessen in te zamelen. Van het statiegeld (bijna 30,-) kocht ze een hele berg theedoosjes voor in de kerstpakketten.

Steun van winkels
Arlette Lindeboom werd niet alleen verrast door particulieren, ook steunde de middenstand van Leek spontaan de kerstpakketactie (DA Leek, AH Leek, Plus Verbeek, Schuiling, Gerrie en Jacqueline Schievink,  Het lekkere winkeltje, Bieka’s snoepwinkeltje, Reinette makelaardij, Binn wonen, Daan Nijdam). Kortom nu al een groot succes!

Back to top button