Gemeentelijke legpenningen uitgereikt aan burgemeester Hoekstra en wethouder Plandsoen

LEEK – Tijdens de laatste raadsvergadering op woensdag 19 december 2018 zijn de laatste gemeentelijke legpenningen van de gemeente Leek uitgereikt aan burgemeester B.C. (Berend) Hoekstra en wethouder de heer B. (Ben) Plandsoen

Vanwege de onvoorwaardelijke betrokkenheid bij inwoners, verenigingen, organisaties en bedrijven in de gemeente Leek ontving B.C. (Berend) Hoekstra zijn gemeentelijke legpenning.

Wethouder de heer B. (Ben) Plandsoen kreeg de legpenning vanwege zijn langdurige inzet voor de gemeente Leek in algemene zin en specifiek voor de inwoners die extra steun nodig hebben.

Foto: Gemeente Leek

Burgemeester Hoekstra heeft tijdens deze zelfde avond twee Koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan mevrouw Bianca Kaatee uit Leek (vanaf april 2006) en de heer Michiel van der Linden (vanaf maart 2006) wegens defungeren als volksvertegenwoordiger. Beiden werden benoemd als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

   .
Back to top button