Nationale Tuinvogeltelling met IVN Leek-Nietap

LEEK/NIETAP – In het kader van de Nationale Tuinvogeltelling organiseert IVN afdeling Leek-Nietap een tuinvogeltelling onder begeleiding. Wilt u wel tellen in uw eigen tuin maar weet u niet zo goed hoe? Of kent u de tuinvogels nog niet zo goed?

Ga dan mee met IVN Leek Nietap op zaterdagochtend 26 januari. We verzamelen om half 10 bij de Cazemierboerderij, Hoofdstraat 27 in Tolbert. Van daaruit gaan we in kleine groepjes een telling doen in een daarvoor geschikte tuin. Na afloop verzamelen we weer bij de Cazemierboerderij en wordt de telling nabesproken. Ook zal kort uitgelegd worden wat je kunt doen om meer vogels in de tuin te krijgen. De ochtend eindigt om ongeveer 12 uur.

Meedoen? Aanmelden kan via de mail: [email protected], of telefonisch op 06-18962893. IVN leden kunnen gratis mee, niet-leden betalen 2,50 euro.

Foto: Theo Wösting

Back to top button