Presentatie van unieke innovaties door Laanstra Multigrafisch uit Leek

LEEK/GRONINGEN – Een bedrijf uit Leek dat zich vanuit een zolderkamer in Groningen heeft ontwikkeld van een leverancier van stansvormen tot een bedrijf in totale grafische afwerking en verfraaiing van drukwerk. En een familiebedrijf uit Groningen dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van implantaatlenzen en instrumenten voor oogheelkunde en deze producten wereldwijd verkoopt. Twee totaal verschillende mkb-ondernemers, die beide aan de vooravond staan van een grote investering in unieke en duurzame innovaties, met groei van werkgelegenheid tot gevolg.

Graag nodigt de Provincie Groningen u uit voor een bijeenkomst waar vertegenwoordigers van de ondernemingen Laanstra Multigrafisch BV en Ophtec BV hun plannen aan u presenteren, op vrijdag 22 september om 11.30 uur in het provinciehuis.

Groningen@Work
De investeringen worden mede mogelijk gemaakt door subsidie vanuit Groningen@Work, het programma Economie en Arbeidsmarkt 2016-2019 van de provincie Groningen. Het doel van Groningen@Work is om de economie te versterken en daarmee zoveel mogelijk mensen aan het werk te krijgen. De financiële bijdrage die Ophtec BV en Laanstra Multigrafisch BV. krijgen is afkomstig uit de subsidieregeling Innovatief en Duurzaam MKB Groningen 2. Naast de presentatie door de bedrijven zal gedeputeerde Patrick Brouns op de persbijeenkomst toelichten waarom juist deze ondernemers de subsidie ontvangen voor hun innovaties.

   
Back to top button