Zaalvoetbal 4 x 4 in de Herfstvakantie

LEEK – Tijdens de herfstvakantie worden in de Rodenburghal en in Punt 1 in Leek elke dag activiteiten georganiseerd voor kinderen tot en met 12 jaar waaraan iedereen gratis kan deelnemen.

Op maandag 21 oktober (aanvang 13.30 uur) begint de week met een 4×4 zaalvoetbaltoernooi. Er zijn verschillende categorieën; basisonderwijs groep 3 & 4, groep 5 & 6 en de oudste categorie is groep 7 & 8. Ook al word je geen eerste dan maak je nog steeds kans op een andere prijs! Heb jij zin in een super leuke voetbalmiddag met je vrienden? Meld je dan voor woensdag 16 oktober aan met een team van minimaal 4 spelers en een begeleider.

Dit kan je doen door het aanmeldingsformulier te downloaden op www.rodenburghal.nl, www.vvtlc.nl of www.vev67.nl en dit ingevuld te mailen naar [email protected] of in de brievenbus te doen bij de Rodenburghal. Jij komt toch ook?

Kijk voor de andere activiteiten op www.herfstkids.nl.

Back to top button