Modeshow tijdens aankomend Fashion weekend in Leek

LEEK – Op 29, 30 en 31 maart staat Leek in het teken van mode. Drie dagen lang glitter en glamour! De Leekster modezaken doen er alles aan om hun klanten te trakteren op de nieuwste trends en leuke aanbiedingen.

Op vrijdag 29 maart opent het weekend met een spectaculaire modeshow in de Samuel Leviepassage. Tussendoor geniet jij van muziek, een hapje en een drankje. Een show waarin niet alleen dames kennis maken met de nieuwste trends voor komend seizoen, ook voor de mannen en kinderen komt er genoeg inspiratie voorbij op de catwalk. Mis dit niet!

De deelnemende modezaken zijn Shoeby XL Leek, Tulips Woman, Capisce Trendy mode, Hema Leek, De Man Mode & Jeans, Alles Kids kinderkleding, Vivant Lingerie, MAUDD en Heys Schoenmode. Zij zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de show en kijken er naar uit om jou kennis te laten maken met de voorjaarscollectie.

Behalve de modeshow op vrijdagavond 29 maart (aanvang 19.00 uur) zal er op zaterdag livemuziek zijn in het centrum. Zondag is het koopzondag en zullen veel fashion winkels ook open zijn (van 13 tot 17 uur).  En extra dag dus om te shoppen in Leek!

Dus ben jij nog op zoek naar inspiratie, kleding of schoenen voor komend seizoen? Kom dan gezellig naar Leek. Mooie aanbiedingen, eerlijk advies en aandacht voor onze klanten. Dat is waar we goed in zijn met elkaar.

Archieffoto modeshow Leek

Back to top button