Burgemeester Hoekstra reikt bekers uit na school zaalvoetbaltoernooi

LEEK – Op woensdagmiddag 23 maart is in het Sportcentrum Leek en de gemeentelijke Topsporthal het traditionele zaalvoetbaltoernooi voor basisscholen afgesloten.

Na drie voorrondes bleven er tien meisjesteams en zestien jongensteams over die om de hoogste eer streden. Aan het toernooi namen in totaal 42 basisscholen [totaal ruim 70 teams!] uit de drie noordelijke provincies deel waarvan zo’n achttal uit de gemeente Leek.

Op de finaledag was de gemeente Leek vertegenwoordigd door de Regenboog en de Hasselbraam. Nadat de KNVB -Noord  twee jaar geleden moest besluiten om financiële redenen te stoppen met de organisatie besloot het Sportcentrum dit mooie evenement over te nemen. Men vond in de gemeente Leek een enthousiaste partner die graag ondersteuning wilde bieden door het ter beschikking stellen van de Topsporthal.

Door deze samenwerking kon het toernooi blijven bestaan en ook het volgende jaar zullen de voetballers en voetbalsters het Sportcentrum en de Topsporthal ongetwijfeld weer weten te vinden.

Burgemeester Hoekstra heeft woensdagmiddag de bekers uitgereikt aan de volgende teams:

Meisjes:
1 de Opstap, Niekerk
2 de Borgstee, Grijpskerk

Jongens:
1 de Tiggeldobbe,Winsum
2 Groningse Schoolvereniging
3 de St. Michaelschool,Groningen

   
Back to top button