38e Horsepowerrun weer op Nienoord in Leek

LEEK – Na jaren van afwezigheid kwamen de historische motoren van begin vorige eeuw die meededen aan de Horsepowerrun weer naar Leek.

Op het binnenterrein bij de Borg Nienoord stonden 75 prachtige machines tijdens de koffiepauze te pronken. Veelal motoren van meer dan 100 jaar oud. Prachtig dat al deze motoren tijdens een koffiestop bij Grand Café Borg Nienoord stonden opgesteld. En over de belangstelling niet te klagen.

Veel liefhebbers stonden langs de route en op het borgterrein te kijken tijdens het op- en afrijden van de motoren. Na de koffiestop vertrokken de deelnemers met hun Indians, Harleys, etc. in veelal motorkleding uit die tijd weer richting Veenhuizen.

Hopelijk is blijft het niet bij deze ene keer dat de Horsepowerrun Leek aan doet. Tenslotte is dit Historisch evenement ooit in Leek begonnen.

Back to top button