Helikoptervluchten met Jumbo Leek, maak kans op gratis ticket!

LEEK – Jumbo Leek organiseert een unieke actie! Vlieg voor slechts € 29,95 per persoon in een heuse Jumbo helikopter boven het mooie Leek!

Supermarktmanager Jos Deinum: We hebben deze actie al eens eerder georganiseerd en dit was een groot succes! Vandaar dat we nu weer de klanten in de gelegenheid stellen om Leek vanuit de helikopter te gaan bekijken. Veel mensen hebben al eens gevlogen, maar veel nog niet in een helikopter. We zijn inmiddels gestart met de actie, en de reacties zijn weer enorm positief!”

Boodschappen
Elke klant die boodschappen doet bij Jumbo Leek Industriepark en/of Jumbo Leek Waezenburglaan krijgt in de periode tot en met 19 mei 2019 bij elke 10 euro aan boodschappen een zegel, en kan met een volle spaarkaart een ticket bijkopen voor een helikoptervlucht. Normaal kost een ticket € 59,-, maar in dit geval kost een ticket slechts € 29,95-. Dit weekend zijn er de dubbelop dagen, elke klant ontvangt dan dubbele zegels.

De vluchten zullen plaatsvinden op zaterdag 25 mei 2019. Er zal worden opgestegen en geland net buiten Leek, maar gevlogen zal wordt boven Leek e.o.

Jos Deinum vervolgt:” Inmiddels hebben de eerste klanten al een ticket bemachtigd. Het is natuurlijk enorm leuk om dit als een cadeautje te geven voor moeder- of vaderdag! Maar let op, we hebben slechts 250 tickets, dus wees er snel bij!

InfoLeek actie!
InfoLeek mag namens Jumbo Leek 2 tickets weggeven onder de volgers die op Facebook het bericht liken en delen of mensen taggen waarmee ze de vlucht willen maken. Klik hier om het bericht op Facebook te zien. Zaterdag 18 mei 2019 worden de winnaars bekend gemaakt.

   
Back to top button