Finaleavond van de Leekster Wandelvierdaagse met 1200 lopers (Foto’s/video)

LEEK – Vrijdagavond was alweer de laatste avond van de Leekster Wandelvierdaagse. In totaal hebben honderden wandelaars deze week in 4 avonden de 5 of 10 kilometer route gelopen om een een medaille in de wacht te slepen.

Na een opwarm sessie is de 10 kilometer groep om 18:15 van start gegaan. De 5 kilometer groep volgde even daarna. De route van vrijdag, de finaleavond, startte in het centrum voor het Witte Kerkje en liep via de Roomsterweg richting het fietspad langs de Auwemalaan, vervolgens richting de Waezenburglaan en daarna over de Van Panhuyslaan om dan bij het grasveld uit te komen waar de medailles uitgereikt werden.

Nadat iedereen in het bezit was van een medaille liep men in een stoet achter de muziekvereniging aan door de Tolberterstraat waar vele ouders en familieleden de wandelaars ontvingen met een applaus en bloemetjes. Bij de finishboog stond DJ Nick van Putten gezellige muziek te draaien waar de vele kinderen dan ook op wisten te dansen. De prijs, een grote wisselbeker, van mooist verkleedde kinderen ging vanavond naar basisschool De Flint in Nietap.

Foto’s nabestellen
Tijdens de Wandelvierdaagse zijn er door ons op de start en finaleavond vele foto’s gemaakt. Wil je de foto’s bekijken of één of meerdere nabestellen? Dat kan via op onze bestelpagina die je hier vindt: www.infoleek.nl/bestellen

Back to top button