Presenteer uw onderneming tijdens de Promotiedagen op plein Westerkwartier-Noordenveld!

WESTERKWARTIER – De Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland is met 600 deelnemers het grootste zakelijke evenement van het Noorden. De beurs is dit jaar op 5 en 6 november in Martiniplaza in Groningen. Met ruim 25.000 bezoekers is dit dé bedrijvenbeurs die u als ondernemer niet mag missen!

Het regionale bedrijfsleven uit het Westerkwartier en Noordenveld presenteert zich ook dit jaar weer gezamenlijk op de Promotiedagen. Deelnemers presenteren zich rond een stijlvol ingericht terras met cateringfaciliteiten en diverse activiteiten. Zo gaf Gerard Kemkers verleden jaar een lezing en waren er netwerkborrels met lokaal gebrouwen bier en diverse streekproducten.

Op een strategisch perfecte locatie in de Borgmanhal is het plein Westerkwartier-Noordenveld voor velen uitgegroeid tot een vast ontmoetingspunt op de beursvloer. Naast een dertigtal bedrijven uit de regio, presenteert ook de gemeente Westerkwartier zich met een nieuwe stand op het Plein.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en aanmelden kijk bij plein Westerkwartier-Noordenveld op www.promotiedagen.nl/beurspleinen of neem contact op met Michiel van Ringelenstein van de beursorganisatie, via telefoonnummer 050 – 525 89 99.

Back to top button