24e Oldtimer & Classic Beurs Sportcentrum Leek

LEEK – Het is alweer voor de 24e keer dat de Oldtimer & Classic Beurs wordt georganiseerd in Sportcentrum Leek. De altijd gezellige, drukke en succesvolle beurs is van vrijdag 11 t/m zondag 13 oktober in twee grote hallen van het sportcomplex. Meer dan 8000 m2 vol met oldtimers en klassiekers zowel auto’s als motoren en alles wat daarbij hoort.

Door de jaren heen is het aantal clubs die op de beurs staan gegroeid  (o.a. A-Ford club, MG Noord, Ford Taunus M Club, Veteranen automobielclub Roadstar, KJMV motorenclub, Borgward club, Pionier Automobielen club, Caravanclub, HAV, Borgwardclub enz.). De clubs gaan prachtige en bijzondere exemplaren tentoonstellen en uiteraard ook om hun club op deze beurs te promoten.

Bijzonder is dat al een aantal jaren de Franse oldtimerclubs gezamenlijk een stand beheren op de beurs. Met steeds weer wisselende thema’s. Op de komende beurs zijn cabriolet en coupé modellen aan de beurt. Waaronder een paar leuke specials o.a. een cabriolet van Chenard et Walcker uit 1928, Ook zorgen de clubs ervoor dat de samenstelling van de auto’s en motoren steeds weer anders is. En ook particuliere voertuigen staan op de beurs.

Op de beurs hebben wij ook de nu oudst bekende ziekenauto van Nederland. Een Dodge Brothers uit 1928. Operationeel bij V.I.O.S in Wateringen tot 1941. Met een houten ziekenautocarrosserie uit 1928. Geheel gerestaureerd.

En voor de liefhebbers zijn er weer stands met onderdelen, miniaturen, documentatie, jaren ’50 en ’60 spullen, gereedschap en vele andere zaken uit vervlogen jaren te koop. Dat wordt scharrelen tussen de spullen of het juiste onderdeeltje te vinden is. Ook stands met oldtimers en klassiekers die te koop staan ontbreken niet.

Het belooft weer een gezellig en mooi spektakel te worden. Sportcentrum Leek beschikt over een uitstekende horeca en gratis parkeerterreinen.

De beurs is open van Vrijdag 11 ( 17:00 tot 21:00 uur) zaterdag 12 (10:00 tot 18:00 uur) en zondag 13 oktober (10:00 tot 18:00 uur).

Deelnemen aan de beurs is gratis en inschrijven kan via deze website www.oldtimerleek.nl

Voor meer informatie en vragen  betreffende de 24e Oldtimer & Classic Beurs en inschrijving kunt u terecht via het mailadres [email protected] of bellen met: 0594-512040

   .
Back to top button