Burgemeester Ard van der Tuuk gaat op kennismakingstournee door het Westerkwartier

WESTERKWARTIER – Dinsdag 16 oktober start burgemeester Ard van der Tuuk zijn kennismakingstournee door de gemeente Westerkwartier. De oproep aan inwoners de nieuwe burgemeester uit te nodigen voor een kennismaking heeft ruim 170 aanmeldingen opgeleverd.

Uit deze aanmeldingen is een selectie gemaakt en een gevarieerd programma samengesteld. De tournee is verspreid over zes dagen in oktober en november.

Burgemeester Ard van der Tuuk over zijn aanstaande tournee: “Wat een overweldigend aantal aanmeldingen voor een kennismaking met de inwoners en allemaal zo verschillend. Er is een mooie selectie gemaakt en ik verheug me op de bezoeken. Het is een prachtige manier de inwoners en de gemeente te leren kennen.”

Van motorclub tot Marumerlage
De tour gaat dinsdag van start in Marum. De burgemeester gaat onder meer kennismaken met het Eetteam Marum in ‘t Marheem, op bezoek bij Motorclub Marum, wandelen bij de Marumerlage, op de fiets met leden van plaatselijk belang Nuis en Niebert en genieten van een stamppotbuffet in dorpshuis Op de Welle in De Wilp.

Vervolg
Na het bezoek aan de omgeving van Marum volgen nog vijf kennismakingsdagen in de rest van de gemeente. De eerstvolgende is aanstaande vrijdag 18 oktober in het Middag-Humsterland en omgeving. Daarna volgen nog kennismakingsdagen op 31 oktober en 7, 14 en 22 november.

Back to top button