Bestelbus beland op kop in sloot naast A7 (Video)

LETTELBERT – Vrijdagmiddag rond de klok van 16uur is door onbekende oorzaak een bestelbus van de snelweg A7 geraakt.

De bestelbus reed op de A7 van Groningen richting Leek. Thv Lettelbert is de automobilist van de weg geschoten en op de kop in de sloot van de parallelweg beland. Voor dit ongeval werden zowel de duikers van Groningen als brandweer Leek opgeroepen, maar deze inzet werd al snel afgemeld, aangezien de automobilist de auto zelf heeft kunnen verlaten. Een ter plaatse gekomen ambulance heeft de onfortuinlijke bestuurder onderzocht. Rijkswaterstaat heeft ten tijde van het ongeval het verkeer op de A7  in goede banen geleid. De zwaar beschadigde bestelbus is later geborgen door berger Poort.

Foto’s: Jordi Haverdings & Herald Veenstra InfoLeek
Video:Niels de Kant


Back to top button