Geslaagd griezelweekend op Landgoed Nienoord

LEEK – Op zaterdag 29 oktober hingen er spookachtige rookwolken op Expeditie Nienoord. Tussen de wolken doemden plots griezelige figuren op, die de bezoekers de stuipen op het lijf jaagden.

Het verhaal ging rond dat er jaren geleden op Nienoord een passagierstrein is ontspoord. Een heleboel dappere bezoekers kwamen op het spookverhaal af om op zoek te gaan naar de dader van het ongeval. Onderweg maakten de dwalende passagiers veel bezoekers aan het schrikken, waarbij veel gegil door de bossen klonk. Gelukkig zijn alle bezoekers weer heelhuids terug gekomen, waarna ze konden bijkomen met een kop koffie, thee of warme chocolademelk.

Halloweenzwemmen
Ook het Halloweenzwemmen was een groot succes! Binnen in Zwemkasteel Nienoord hing het vol met spinnenwebben, spoken, vleermuizen en griezelige skeletten. De dappere zwemmers liepen gauw door bij de heks om vervolgens heerlijk te zwemmen. Op vrijdag 18 november is er weer discozwemmen, je kan dan zwemmen in een kleurig verlicht zwembad met de coolste muziek!

Spooktocht boeken als groepsuitje

Durf jij met jouw gezelschap ook op zoek te gaan naar de dwalende passagiers om samen het mysterie op te lossen? De spooktocht is nu ook te boeken als groeps- of bedrijfsuitje vanaf 15 personen, inclusief buffet of barbecue! Interesse? Mail [email protected].

   
Back to top button