Jannes en René Karst naar MeezingFeest Leek 2020

LEEK – Na 4 succesvolle edities volgt op schrikkeldag 2020, zaterdag 29 februari, het eerste lustrum van het MeezingFeest in de Rodenburghal in Leek!

Afgelopen februari trokken artiesten als Ancora, Jannes en Snollebollekes een record aantal bezoekers naar Leek. De komende editie heeft ook weer tal van bekende namen waaronder, ook voor de 5e keer, volkszanger nummer 1 Jannes. Ook René Karst is van de partij. Hij behoort inmiddels ook tot 1 van de populairste Nederlandstalige zangers dankzij de hits “Atje van de sfeer” en “Liever te dik in de kist”.

Het programma wordt aangevuld met 2 bekende namen uit het verleden maar nog altijd populair bij een groot publiek: Henk Wijngaard en Ronnie Ruysdael (van de Sjonnies). Verder treden lokale artiesten op waaronder Eltjo van Wijk uit Nieuw Roden en Melissa Smilda uit Peize. Een hoog meezing- en feestgehalte is hiermee gegarandeerd!

Het programma start al om 20.30 uur met de Radio Continu drive in show met deejay Stefan Leur.

De kaartverkoop is gestart en de eerste 250 tickets kosten slechts een tientje. Ze zijn te bestellen op www.meezingfeestleek.nl. Alle verdere info is ook hier te vinden.

Back to top button