Lancering nieuwe groepslessen Fitclub Rodenburg

LEEK – Sportieve voornemens voor 2020? Kom gratis kennismaken met diverse groepslessen bij Fitclub Rodenburg in Leek! Vrijdag 3 januari kan iedereen, leden en niet-leden, gratis kennismaken met de volgende groepslessen: BodyPump, Yoga, Tone, Combat, Sh’Bam en Balance!

Die avond organiseert de Fitclub in de Rodenburghal een sportieve workout in de grote sporthal vanaf 19.00 tot 20.15 uur. Aansluitend is er een nieuwjaarsborrel in de kantine. Aanmelden kan van te voren via email [email protected].

Fitclub Rodenburg is het eigentijdse fitnesscentrum in de Rodenburghal. De sportmogelijkheden zijn enorm. Behalve de nieuwe lessen op vrijdag 3 januari kun je wekelijks ook meedoen met Yin Yoga, Rotate (Spinning), Zumba, BodyStep, Streetdance/HipHop, VitaalFit en meer. Er is keuze uit 50 lessen per week! Naast 3 groepsleszalen beschikt de Fitclub ook over een zaal met een grote diversiteit aan fitnessmogelijkheden waar de sporters meer dan 70 uren per week terecht kunnen. Onbeperkt sporten, zowel overdag als in de avonduren kan al vanaf €. 31,00 per maand.

Meer info is te vinden op www.fitclubrodenburg.nl.

Back to top button