Pepijn van der Mark (26) start ‘Glazenwasserij Westerkwartier’

WESTERKWARTIER – De 26-jarige Pepijn van der Mark woonachtig in Grootegast is sinds 1 januari het bedrijf ‘Glazenwasserij Westerkwarier’ gestart.

“Na 7 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt als glazenwasser, wilde ik dit werk graag voor mijn eigen bedrijf uitvoeren.” Met deze glazenwasserij wil Pepijn zich voornamelijk richten op particuliere klanten en bedrijven in het Westerkwartier.

Ramen, kozijnen en zonnepanelen
De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het wassen van ramen zowel boven als beneden. Daarnaast zullen de kozijnen ook worden meegenomen. Ook is het mogelijk om al het houtwerk van de woning te laten schoonmaken. Voor een beter rendement van uw zonnepanelen kan Glazenwasserij Westerkwartier deze ook reinigen.

Voor meer informatie, contactgegevens en leuke (kortings)acties kunt u de nieuwe Facebookpagina Glazenwasserij Westerkwartier volgen of contact opnemen via 06-36235455.

Back to top button