Legends of Rock Festival komt naar Leek

LEEK – Het Legends of Rock Tribute Festival komt naar Leek! Maar liefst 4 top tributebands zullen op vrijdag 28 februari a.s. het podium bestijgen in de Rodenburghal. Zij zullen de grootste hits van Queen, Led Zeppelen, AC/DC en Deep Purple ten gehore brengen in een 5 uur durende show!

De nummer 1 tributebands spelen hits zoals ๐˜ž๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜“๐˜ฐ๐˜ต๐˜ต๐˜ข ๐˜™๐˜ฐ๐˜ด๐˜ช๐˜ฆ, ๐˜ž๐˜ฆ ๐˜ž๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ ๐˜™๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฌ ๐˜ ๐˜ฐ๐˜ถ, ๐˜š๐˜ต๐˜ข๐˜ช๐˜ณ๐˜ธ๐˜ข๐˜บ ๐˜›๐˜ฐ ๐˜๐˜ฆ๐˜ข๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜š๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜–๐˜ฏ ๐˜›๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ž๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects.

De kaartverkoop voor het tribute festival is inmiddels in volle gang, tickets zijn verkrijgbaar bij Primera Leek en online op www.classicrocknight.nl.

De deuren gaan 28 februari open om 19.00 uur en het eerste optreden begint al om 20.00 uur. Eindtijd ca. 1.30 uur.

Back to top button