Powerplustools Nederland BV nieuwe hoofdsponsor LEGiO-run 2020

WESTERKWARTIER – Powerplustools Nederland BV is de komende vier jaren de nieuwe hoofdsponsor van de LEGiO-run in Grootegast. Het bestuur van de LEGiO-run is zeer blij met deze toezegging. Afgelopen week werd de hoofdsponsorschap bevestigd tijdens een rondleiding door de showroom in Marum.

Powerplustools Nederland BV is een dynamisch familiebedrijf wat mede dankzij een uitstekende samenwerking met de voormalige gemeente Marum sedert september 2019 is gevestigd op zichtlocatie aan de A-7 in Marum. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie en verkoop van werkbanken, gereedschapswagens, gereedschapsets en ophangsystemen.

De klanten variëren van particulieren, scholen en instellingen tot multinationals. Iedereen is van harte welkom. Door middel van directe verkoop zonder tussenhandel kunnen de producten voor scherpe prijzen worden aangeboden en is er voor elk budget een passende oplossing voorhanden. Dankzij doortastend optreden van voormalig wethouder Vos van de gemeente Marum heeft het bedrijf de kans gekregen om zich afgelopen jaar te vestigen in het pand van Miedema caravans aan de Noorderringweg 6 waardoor er veel efficiënter kan worden gewerkt. ‘Maar je moet er wel iets voor terugdoen, voor het dorp’ zei wethouder Vos. Onderdeel daarvan is o.a. de ondersteuning van lokale, door vrijwilligers georganiseerde evenementen en het bedrijf is blij nu haar naam te mogen verbinden aan de populaire LEGiO-run.

Zoekt u deskundig advies of wilt u op uw gemak nieuwe ideeën opdoen dan bent u van harte welkom aan de Noorderringweg 6. Uw garage, schuur of bijkeuken efficiënt inrichten? Kom langs om ideeën op te doen (de koffie wordt vers gezet) of kijk op: www.Powerplustools.nl.

Alle producten worden uit voorraad geleverd en sinds 2006 heeft Powerplustools ook een vestiging in Ahlhorn, Duitsland. Beide vestigingen zijn voorraadhoudend en worden wekelijks bevoorraad vanuit het centrale magazijn aan de Industrieweg in Marum.

Servicegericht denken en handelen en een bovengemiddelde garantie zijn bij Powerplustools vanzelfsprekend, het enthousiaste team staat 6 dagen per week voor u klaar en ontvangt u graag. Besteld u liever online? De via de webshop bestelde producten worden al de volgende werkdag verzonden.

Meer informatie over de LEGiO-run staat op www.legiorun.nl. Voor-inschrijven voor hét leukste en gezelligste hardloopevent kan tot 12 maart 2020 om 12:00 uur.

Back to top button