Ernstig ongeval op de Boerakkerweg in Niebert

NIEBERT – Op de Boerakkerweg bij Niebert is zaterdagochtend een automobiliste met haar voertuig tegen boom aangereden.

Naast de brandweer van Marum, twee ambulances, kwam ook de traumahelikopter ter plaatse. In de auto zaten een kind van twee en een automobiliste. De aldus agenten ter plaatse, hoogzwangere automobiliste, is door de brandweer uit de auto bevrijdt en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe de automobilist er aan toe is, is nog onbekend. Het kindje raakte niet gewond.

Volgens omstanders is vermoedelijk is het ongeval ontstaan door een oliespoor. De weg is afgesloten in verband het ongeval en het onderzoek wat de verkeersongevallen analyse van de politie gaat doen. De auto raakte beschadigd bij het ongeval en zal worden geborgen door een bergingsbedrijf.

Foto’s: De Vries Media

 

Back to top button