Aanstaande zaterdag; 22e Jaren 80 Feest Tolbert in nieuwe Postwagen!

TOLBERT – Komende zaterdag, 26 oktober, wordt in Tolbert alweer de 22e editie gehouden van het Jaren 80 Feest. Deejay’s van toen draaien de plaatjes van toen in meerdere zalen van het horecacentrum aan de Hoofdstraat. 

Na de brand werd het feest 3 maal in een feesttent gehouden maar nu kunnen de bezoekers terecht in o.a. de nieuwe grote zaal. De belangstelling is ook nu weer groot, er zijn al meer dan 1000 kaarten verkocht maar er zijn nog een beperkt aantal tickets verkrijgbaar bij diverse winkels in Leek en Tolbert. Kaarten kunnen ook besteld worden op www.jaren80feest.nl.

Het feest begint zaterdag om 21 uur en duurt tot 2 uur.

InfoLeek is hierbij aanwezig en zal zondag foto’s publiceren van het feest op de website.

Back to top button