Nooit niks te doen herfstdagen 2013: “HerfstKIDS Leek”

LEEK – Tijdens de komende herfstvakantie is er van alles te doen in Leek: De hele week zijn er GRATIS activiteiten in Punt 1 en de Rodenburghal. Van 13.30 tot 16.00 uur kunnen de basisschoolkinderen vanaf groep 1 t/m 8 iedere middag heerlijk bewegen en plezier maken. Jeugdcircus voorstelling in de Rodenburghal.

Zaterdag 26 oktober is er om 13.30 uur een spetterende voorstelling van jeugdcircus Santelli in de Rodenburghal voor jong en oud: “Tussen de Regels” Beschrijving: De jeugd. Ze kopiëren werkstukken, hebben geen discipline en rekenen kunnen ze ook al niet meer. Structuur hebben ze nodig! De tijd van dromen is voorbij. Presteren! Hoge cijfers nu, mooie banen in de toekomst! Daar hebben we wat aan in een kenniseconomie. Maar wat wil, denkt en voelt die jeugd eigenlijk zelf? In Tussen de regels wordt vertrokken vanuit hun perspectief. De voorstelling van Circus Santelli is volledig gebaseerd op gedichten die door de jonge artiesten zelf zijn geschreven – over school, liefde, dagdromen, verveling, identiteit en natuurlijk circus. Was er maar wat meer circus op school… De voorstelling toont een dag uit het leven van een groep leerlingen op een vooraanstaande school, een productieve leerfabriek. Toch kunnen de kinderen niet steeds bij de les blijven. Hun afdwalende gedachten worden uitgedrukt in woord en daad; poëzie en beweging. Zo vormen ze hun eigen waarheid, tussen de regels door…

Locatie: Rodenburghal
Entree: Gratis
Tijd: 13.30 tot 16.00 uur

Back to top button