Leeksterveld, nieuwbouw en centrumplan Leek op Promotiedagen

LEEK – De gemeente Leek staat ook dit jaar weer op de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland in Groningen.

De gemeenten Leek en Noordenveld presenteren zich samen met het regionale bedrijfsleven op het Plein Westerkwartier-Noordenveld. In de beursstand van de gemeente Leek is informatie beschikbaar over bedrijvenpark Leeksterveld, nieuwbouwplannen en het centrumplan Leek-Nietap.

 

Ondernemen op bedrijvenpark Leeksterveld

Ten noorden van de A7 ontwikkelt de gemeente het bedrijvenpark Leeksterveld. Deze locatie is bij uitstek geschikt voor bedrijven waarvoor een optimale bereikbaarheid en een representatieve uitstraling van groot belang zijn. Leeksterveld is in trek bij ondernemers. Er hebben zich al 40 bedrijven gevestigd en de eerste fase is voor ruim de helft uitgegeven. Ondernemers die belangstelling hebben voor een kavel op Leeksterveld, kunnen bij de stand meer informatie krijgen en kijken op www.leek.nl/leeksterveld

 

Wonen in Leek

Leek combineert een landelijke omgeving met een uitstekend voorzieningenniveau met onder meer een veelzijdig winkelcentrum en grootwinkelplein, een prima onderwijsaanbod en talloze sociaal-culturele en recreatieve mogelijkheden. Ook de nabijheid van de plaatsen Groningen en Drachten maakt Leek tot een zeer aantrekkelijke vestigingsplaats. Op de website www.woneninleek.nl kunt u zien welke kavels nog beschikbaar zijn in Leek en Oostwold en u inschrijven als belangstellende.

Informatie over projectmatige woningbouw staat ook op deze website en hiervoor kunt u ook terecht bij de lokale makelaars.

 

Centrumplan Leek-Nietap

Het centrum van Leek-Nietap ondergaat een metamorfose. Een groot deel van de openbare ruimte krijgt een nieuwe inrichting, onder andere met bomen, een waterelement, nieuwe bestrating en straatmeubilair. U kunt gezellig flaneren door het centrum en u laten verrassen door het grote winkelaanbod. Ook wordt de verbinding met het prachtige landgoed Nienoord versterkt. Het project Leecke Staete is het voorlopige sluitstuk van de woningbouw in het centrum. Hier zijn nog appartementen beschikbaar.

 

De Promotiedagen zijn op dinsdag 5 november 2013 a.s. van 12.00 tot 22.00 uur en op woensdag 6 november van 10.00 tot 22.00 uur in het Martiniplaza in Groningen.

Back to top button