Heb jij de nieuwe InfoLeek applicatie al? Download hem vandaag nog!

Sinds het einde van 2019 heeft InfoLeek een eigen applicatie (app) waarmee we het nieuwsplatform uitbreiden. In december is de eerste versie van de app gelanceerd en sindsdien al door vele honderden mensen gedownload via de app store op telefoon of tablet (iOS of Android).

Naast de website, die geschikt is om op desktop/laptop, smartphone en tablet te gebruiken is er dus ook een zogenaamde applicatie (app) beschikbaar waarmee je gemakkelijk en snel op de hoogte blijft van het laatste nieuws in en om Leek.

Huisstijl
De app is volledig ontwikkeld in de InfoLeek huisstijl waardoor deze gemakkelijk te herkennen is. Het laatste nieuws is, net als op de website, direct te zien bovenaan het overzicht op de hoofdpagina. Wil je alleen het sportnieuws, 112 nieuws of de laatste evenementen zien? Ook dat kan in de app door in het menu de gewenste categorie aan te tikken.

Alerts en pushnotificaties
Een belangrijke functie hebben onze nieuwsalerts die je krijgt bij belangrijk nieuws. Je krijgt dan op je scherm een popup-melding van InfoLeek te zien, tik je er op dan open je direct het artikel. Wordt er iemand in de buurt al enige tijd vermist of is er een grote brand waarbij het verstandig is uw ramen en deuren te sluiten dan lees je dat in de nieuwsalerts. Ontvang je liever geen alerts/pushnotificaties dan kun je deze dienst natuurlijk ook uitzetten bij het tabblad ‘Instellingen’ in het menu van de app (iOS) of bij de instellingen van de app in uw telefoon menu (Android).

Delen met vrienden of sociale media
Wanneer u een artikel interessant vindt en graag wilt delen met uw vrienden en/of sociale media dan kan dat gemakkelijk en snel via de deel-functie rechtsboven in de app. Zo kunt u kiezen of u het artikel wilt delen via Whatsapp, Telegram, Facebook en Twitter maar ook kun je het bijvoorbeeld ook per e-mail versturen.

Contact en tiplijn
Op de contactpagina staan de contactgegevens van InfoLeek waar je ons kunt bereiken voor vragen, opmerkingen, persberichten en alle overige zaken. Voor tips over nieuwswaardige items kun je op de hoofdpagina tikken op ‘Tiplijn’, zo kun je ons direct bereiken als je iets tegen komt wat op InfoLeek thuis hoort.

Adverteren
Net als op de InfoLeek website zijn er ook in de app advertenties te zien van bedrijven die hun bedrijf promoten via InfoLeek middels een advertentie met tekst, foto’s en een doorlink naar een website of webshop. Heb je ook interesse of wil je een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie.

Gratis downloaden en updates
De gloednieuwe iOS en Android app is vanaf nu gratis en vrijblijvend te downloaden in de Apple Store van Apple en bij Google Play voor Android besturingssystemen. InfoLeek blijft haar app steeds verder ontwikkelen. Wanneer er een nieuwe versie van onze app te downloaden is dan kun je dat gratis en direct vanaf je telefoon of tablet doen.

Download en installeer de InfoLeek app vandaag nog om direct te profiteren van de extra en nieuwe functionaliteiten via deze onderstaande snelkoppelingen:

Back to top button