Bedrijfsleider Jos Deinum van Jumbo Industriepark vertrekt na 6 jaar

LEEK – Jumbo Westerkwartier, Jumbo Grootwinkelplein; verschillende ideeën voor een nieuwe naam hebben de revue gepasseerd tijdens de bouw. Dat het uiteindelijk toch bij “gewoon” Jumbo Leek Industriepark is gebleven, laat goed zien dat de kern van deze grote en moderne supermarkt nog altijd gelijk is aan hoe het was in de compactere variant.

Want hoewel de winkel groter, ruimer en gebruiksvriendelijker is geworden, zijn de vaste gezichten nog altijd hetzelfde (plus nog wat extra uiteraard). Dat de opening soepel verliep en dat zowel vaste als nieuwe klanten zich al snel thuis voelden, is dan ook geheel aan deze medewerkers te danken.

Ontwikkeling
Medewerkers die stuk voor stuk bij Jumbo Leek de Maripaan Groep de kans krijgen om te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling binnen de winkel. Zo ontwikkelt een van kassadames een goede start in de communicatiewereld door zich bezig te houden met onder andere de Facebookpagina en stort een studente facility management zich tegenwoordig op het aannemen van nieuwe collega’s. “Zolang we de mogelijkheden ertoe hebben, zullen we altijd helpen aan de ontwikkeling van onze medewerkers”, vertelt bedrijfsleider Jos Deinum. “Zo kunnen we ervoor zorgen dat een bijbaantje ook bij kan dragen aan hun toekomstige droombanen”.

Gele Strijders
Zo zelfstandig als de medewerkers worden tijdens hun werk, werd ook duidelijk toen ze zich niet lieten afschrikken door de coronacrisis. Al snel werden namelijk de ‘Gele Strijders’ geboren en werd alles op alles gezet om de veiligheid van zowel klant als collega te garanderen, waarbij het uitdelen en schoonmaken van winkelwagens het meeste stof deed opwaaien. En hoewel niet iedereen dit aanvankelijk kon waarderen, loopt dit inmiddels gesmeerd en zijn de medewerkers trots op elkaar én op de klanten, “want alleen samen kunnen we in deze tijd de winkel draaiende houden”.

Vertrek naar Drachten
Deinum zelf zal deze filosofie binnenkort gaan toepassen in Jumbo Drachten. Na ruim zes jaar neemt hij namelijk afscheid van het Industriepark en draagt hij het stokje over aan zijn collega Marco. Hij wenst zijn opvolger veel succes, maar vooral erg veel plezier in de meest complete winkel van Leek!

 

 

   .
Back to top button