Mantelzorgers in de gemeente Westerkwartier kunnen voor 1 oktober een waardering aanvragen

Westerkwartier – Bent u een mantelzorger? Vraag dan voor 1 oktober 2023 de mantelzorgwaardering aan. Dit is een VVV-cadeaukaart van 50 euro voor mantelzorgers die zorgen voor iemand uit de gemeente Westerkwartier. Met deze cadeaukaart spreekt de gemeente haar waardering uit voor de geweldige inzet van mantelzorgers. Ze nodigt mantelzorgers van harte uit de waardering aan te vragen.

Vraag de mantelzorgwaardering online aan
Dit kan via de website van het Mantelzorg Informatie Punt: mipwesterkwartier.nl. In de menubalk gaat u naar mantelzorgwaardering aanvragen. Daar vindt u het digitale aanvraagformulier onderaan de pagina. U vindt hier ook de voorwaarden voor het aanvragen.  MIP Westerkwartier is onderdeel van Sociaal Werk De Schans.

Uitreiking mantelzorgwaardering
Tijdens de Week van de Mantelzorger reiken we de aangevraagde cadeaukaarten uit aan de mantelzorgers. Dit is tussen 6 en 11 november. De mantelzorgers ontvangen daarvoor eind oktober 2023 een uitnodiging per mail of per post. Als u de kaart krijgt, vragen we u zich te identificeren met een geldig rijbewijs, paspoort of ID-kaart.

Heeft u geen computer?
Dan kunt u de gemeente tussen 1 juli en 1 oktober 2023 bellen via 0594 745 620. Samen met u vult de gemeente het aanvraagformulier in.

Kent u een mantelzorger?
Kent u een mantelzorger die een cadeaukaart verdient? Dan kunt u ook samen met de mantelzorger de aanvraag doen.

   
Back to top button