Fraaie line-up Grolsch Mega Schuurfeest 2016 ademt feest

LEEK – Nog op zoek naar een leuk cadeau voor tijdens de feestdagen? Op zaterdag 5 maart 2016 staat het Grolsch Mega Schuurfeest weer op het programma in Sportcentrum Leek. En reken maar dat een entreekaartje als cadeau goed in de smaak valt, want dan maken Mooi Wark, Vangrail, de Lawineboys, Ronnie Ruysdael en DJ Olaf hun opwachting. Probeer met zo’n feestelijke line-up maar eens thuis te blijven zitten.

,,Met de genoemde artiesten hebben we de focus met het Grolsch Mega Schuurfeest op een nóg breder publiek gelegd’’, legt mede-organisator Jacob Veenema uit. ,,Met Mooi Wark als bekende topact, weten liefhebbers van het welbekende boerenrock Sportcentrum Leek op 5 maart ongetwijfeld weer te vinden. Maar daar hebben we nog een schepje bovenop gedaan door artiesten te contracteren die een jonger én breder publiek aanspreken. Zo is de variatie groot én creëren we met z’n allen een prachtig feest. En dat is precies de bedoeling.’’

Mooi Wark en Vangrail
De line-up belooft op voorhand veel goeds. Mooi Wark is al sinds 1992 maker van echte Drentse rock ’n roll en verovert complete feestzalen door een geweldige interactie met het publiek. Met hits als ‘Idioot’ en ‘In de blote kont’ zal Mooi Wark het publiek in Sportcentrum Leek ook weer in extase brengen. Daar wordt niet aan getwijfeld, want de band kan improviseren als de beste. Ook Vangrail maakt haar opwachting op het Grolsch Mega Schuurfeest. Het publiek gaat altijd volledig los op hun muziek, de band maakt overal een onuitwisbare indruk en Vangrail trad dit jaar liefst 137 keer op. Niet meer dan terecht dus dat Vangrail is uitgeroepen tot de live sensatie van 2016. De ingrediënten zijn simpel: vijf enthousiaste muzikanten steken de mooiste en bekendste covers in de welbekende Vangrail-jas.

Lawineboys, Ronnie Ruysdael en DJ Olaf
De Lawineboys zijn ook niet meer weg te slaan uit de Nederlandse feestmuziekscène. Het feestduo is al vijftien jaar een begrip in Nederland, met onder meer hits als ‘Joost’, ‘Sex met die kale’ en ‘Laat maar waaien’. De Lawineboys zitten bovendien niet stil, want samen met Pater Moeskroen brachten ze in november nog de single ´Bertus´ uit. Wederom een feestnummer van jewelste. Net als de Lawineboys komt ook Ronnie Ruysdael op 5 maart naar Leek. Als rasentertainer is Ronnie Ruysdael in elk feestpaleis een graag geziene gast. De voormalige leadzanger van De Sjonnies houdt van het Hollandse lied en dat wordt ook door het publiek gewaardeerd. In november ontving hij nog een Oevre-Award tijdens de uitreiking van de landelijke Party-Awards. Het Grolsch Mega Schuurfeest wordt gecompleteerd DJ Olaf, die inmiddels niet meer weg te denken is bij feesten in deze regio. Olaf Matthezing weet als allround DJ precies wat het publiek wil horen en speelt daar kundig op in. Ook hij mag deze avond dus niet ontbreken.

Royale voorverkoopkorting
Hoewel het Grolsch Mega Schuurfeest pas op 5 maart plaatsvindt, start de voorverkoop al op zaterdag 12 december.

Kopers van de eerste 500 kaarten besparen door een gulle gift van sponsor Grolsch maarliefst zeven euro via een speciale voorverkoopactie.
Wie er snel bij is betaalt dus geen 19,50 euro, maar slechts 12,50 euro. Wacht dus niet te lang met het kopen van een kaartje. Als extra actie kunnen belangstellenden voorafgaand aan het Grolsch Mega Schuurfeest ook nog onbeperkt stamppot eten.

   
Back to top button