Auto slaat meerdere keren over de kop en belandt in weiland bij Opende

OPENDE – Aan de Openderweg heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij meerdere keren over de kop geslagen en in een weiland terecht gekomen. In het voertuig zat één persoon.

Meerdere hulpdiensten waaronder politie, brandweer en ambulance kwamen ter plaatse. De bestuurder heeft het voertuig zelfstandig kunnen verlaten. De brandweer kon onverrichter zake terug naar de kazerne. De bestuurder is gecontroleerd in een ambulance, en uiteindelijk meegenomen naar het ziekenhuis.

Over de oorzaak van het ongeval valt nog niks te zeggen. De politie zal onderzoek doen naar de toedracht. De weg was tijdens het incident niet afgesloten, verkeer kon stapvoets passeren. Een berger zal het zwaar beschadigde voertuig bergen.

Foto’s: De Vries Media

Back to top button