Team Quattrobar komt net te kort voor titel Hollands Got Talent

Ondanks een geweldige show van team Quattrobar tijdens de live-finale van Hollands Got Talent hebben ze de titel helaas niet gewonnen. De wederom geweldige act, ditmaal in Avatar style zorgde uiteindelijk niet voor genoeg stemmen van tv-kijkend Nederland.

Bij de bekendmaking werden er 6 teams opgeroepen die niet door waren voor een eerste plek, als zesde klonk team Quattrobar uit de mond van presentator Johnny de Mol. Uiteindelijk bleven er 3 zangers over wat jurylid Gordon jammer vond aangezien er erg knappe turn/dans-acts te zien waren. Zanger Nick Nicolai heeft de meeste stemmen ontvangen en daarmee titel Hollands Got Talent 2016 en €25.000 gewonnen.

Het team
De Groningse vriendengroep van 10 jongens die zich voor het eerst presenteerden met het stalen frame met daaraan 4 rekstokken tijdens het Turngala 2014 in het Sportcentrum in Leek zijn een half jaar geleden gestart met het voorbereiden en trainen voor Hollands Got talent 2016 om optimaal te kunnen presteren. Dit jaar bestond de jury uit Chantal Janzen, Angela Groothuizen, Dan Karaty en Gordon.

Halve finale
Met een piratenschip wisten ze tijdens de halve finale zowel de schat als de jury te overtuigen van hun kunsten. “we hebben dit keer echt een act neergezet i.p.v. een turnoefening” aldus woordvoerder Henk (en oud Leekster). De jury was lovend over de mannen, die zich heel goed beseffen dat ze hard aan de bak zullen moeten. De klok loopt.. nog drie weken tot de finale en alles moet nog bedacht worden.

   
Back to top button