Aanleg nieuwe beschoeiing Leekster hoofddiep gestart

LEEK – Afgelopen maandag is Heuvelman Ibis B.V. gestart met het aanleggen van nieuwe beschoeiing langs het Leekster hoofddiep. 

In totaal wordt 2,5 KM aan weerszijden voorzien van nieuwe stalen  beschoeiing, wat er voor moet zorgen dat de kades in goede staat blijven. De werkzaamheden vinden plaats tot ongeveer juni 2014, maar ivm de flora- en faunawet zullen er tussen begin december en media februari geen werkzaamheden worden verricht. Bij de foto’s hieronder ziet u een plattegrond met de plekken waar de nieuwe beschoeiing geplaatst wordt. Voor meer informatie en vragen kunt u iedere vrijdag van 09:00 tot 10:00 uur terecht bij de uitvoerder in keet die geplaatst is op de kruising Houtsingel/Roomsterweg of u kunt kijken op www.projectenvanheuvelmanibis.nl

Foto’s: Jordi Haverdings Infoleek

Back to top button