Politie zoekt getuigen van geweld op de A7

NUIS – De politie is op zoek naar getuigen van het geweldsincident dat woensdagavond 13 november rond 17.30 uur op de autosnelweg A7 bij Nuis heeft plaatsgevonden.

De politie hield na het incident twee mannen aan voor openlijke geweldpleging en bedreiging van een 44-jarige vrouw uit Apeldorn (D). De politie wil graag weten wat de aanleiding voor het klemrijden van de Duitse vrachtauto is geweest. Mogelijk dat getuigen iets van deze aanleiding op de A7 hebben gezien. Ook zoekt de politie getuigen die iets van het geweld op de snelweg hebben gezien. Mensen die informatie hebben over de aanleiding van het geweldsincident en over het daarop volgende geweld worden verzocht contact op te nemen met de politie via het landelijke telefoonnummer 0900-8844.

Politie persbericht

Back to top button