Bezoek wethouder Tanja Haseloop bij VEV’67

LEEK – Op zaterdag 16 november heeft wethouder Tanja Haseloop (VVD) op uitnodiging van het bestuur van VEV’67 een bezoek gebracht aan de accommodatie in Oostindie.

Na een kop koffie in de bestuurskamer heeft de voorzitter van het bestuur Jaap Pranger, mevrouw Haseloop rondgeleid over de fraaie accommodatie. Tijdens de wedstrijd VEV’67 tegen Olde Veste uit Steenwijk, die na een spannende tweede helft eindigde in 0-0, is er uitgebreid gesproken over de rol van de voetbalvereniging in het maatschappelijke verkeer en het realiseren van meerdere functies in gebouwen, zoals een voetbalaccommodatie.

De rol van de gemeente Leek zal de komende jaren terughoudend zijn op financieel terrein ten aanzien van grote investeringen in de sport. Waar mogelijk wil de wethouder namens de gemeente Leek de sportverenigingen zo goed mogelijk ondersteunen door ze in toenemende mate met elkaar te laten samenwerken en met andere maatschappelijke organisaties. Het bestuur van VEV’67 spreekt haar waardering uit dat mevrouw Haseloop een bezoek gebracht heeft aan onze voetbalvereniging VEV’67.

Foto’s: Herald Veenstra InfoLeek

Back to top button