Fijne feestdagen met cadeaubonnen, cadeaus en filmavonden in Infocentrum Nienoord

LEEK – De feestdagen komen eraan en in Infocentrum Nienoord zijn weer volop cadeaubonnen verkrijgbaar, een leuk cadeau met voor ieder wat wils. Zo zijn er de VVV-bon, Bioscoopbon, Dinercheque en bonnen voor wellnesscentrum Fontana Bad Nieuweschans te koop. Leuk om het geven van de Nationale Bioscoopbon te combineren met een bezoek aan Filmhuis Nienoord of Filmhuis Westerkwartier in Infocentrum Nienoord.

Landgoed Nienoord helpt graag mee in de voorbereiding voor de feestdagen. In het Infocentrum zijn hiervoor leuke cadeaubonnen te verkrijgen. Zo worden er in verschillende prijscategorieën eerder genoemde bonnen verkocht, een cadeau dat gegarandeerd zal bevallen. Om lekker op te warmen zijn er cadeaubonnen voor Fontana Bad Nieuweschans; een uitgebreid wellness- en kuurresort met thermaalbad, sauna en massagestudio’s. Loop gerust eens binnen zodat de medewerkers van het Infocentrum u nader kunnen informeren. En kijk daarbij eens rond in onze winkel voor de verschillende cadeaus en cadeaupakketjes die we voor u hebben samengesteld.

Meer informatie over de films van Filmhuis Nienoord van 11 t/m 13 december en Filmhuis Westerkwartier op 19 december vind je op www.landgoednienoord.nl

   
Back to top button