KC Rodenburg: Spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club

Leek – Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van Rodenburg staat dit jaar: Een sport en spelfestijn organiseren voor de jeugd! Zodra dit weer georganiseerd mag worden!

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Ze moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van KC Rodenburg of bij de Poiesz supermarkt in Tolbert helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van KC Rodenburg , hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van de vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van KC Rodenburg is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Tolbert  De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 15 februari t/m 11 april 2021 bij Poiesz supermarkten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
KC Rodenburg
Email: [email protected]

Back to top button