Fijne feestdagen met nieuwe cadeaubonnen en filmavonden

LEEK – De feestdagen komen eraan en in Infocentrum Nienoord zijn weer volop cadeaubonnen verkrijgbaar, een leuk cadeau met voor ieder wat wils. Zo zijn de VVV-bon, Bioscoopbon, Dinercheque en zelfs bonnen voor wellnesscentrum Fontana Bad Nieuweschans te koop.

Leuk om het geven van de Nationale Bioscoopbon te combineren met een bezoek aan Filmhuis Nienoord, waar deze inleverbaar is. Hier wordt elke tweede donderdag, vrijdag en zaterdag van de maand een film getoond in de filmzaal.

 

Landgoed Nienoord helpt graag mee in de voorbereiding voor de feestdagen. In het Infocentrum zijn hiervoor leuke cadeaubonnen te verkrijgen. Zo worden er in verschillende prijscategorieën VVV-bonnen, Bioscoopbonnen en Dinercheques verkocht, een cadeau dat gegarandeerd zal bevallen. Om lekker op te warmen zijn er cadeaubonnen voor Fontana Bad Nieuweschans. Een uitgebreid wellness- en kuurresort met thermaalbad, sauna en massagestudio’s. Loop gerust eens binnen zodat de medewerkers van het Infocentrum u nader kunnen informeren.

 

In Filmhuis Nienoord wordt op 12 t/m 14 december om 20.00 uur de film Barbara gedraaid. Een drama over een jonge arts in het communistische Oost-Duitsland, dit Duitse drama won in 2012 een Zilveren Beer in de categorie Beste Regisseur op het Berlijnse Internationaal Filmfestival.

Meer informatie op www.landgoednienoord.nl

Back to top button