Rabobank ondersteunt Streekproductenmarkt Nienoord met vervangen materiaal

LEEK – Elke eerste zaterdag van de maand organiseert Stichting Streekproductenmarkt Nienoord een gezellige markt waar streekproducten worden aangeboden op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt in Leek.

De markt is een initiatief van vrijwilligers en bestaat inmiddels 10 jaar. Daar zijn de vrijwilligers erg trots op. Het indertijd tweedehands aangeschafte materiaal is nu zo langzamerhand aan vernieuwing toe en dan gaat het met name om tientallen nieuwe legborden en dakzeilen voor de eigen marktkramen. Maar ook aanpassing van de reclameborden.

Financiële hulp
Hier zijn flinke bedragen mee gemoeid en dat zou een jarenlang proces worden. De organisatie kan echter met veel genoegen melden dat het Coöperatiefonds van de Rabobank Noordenveld West Groningen in Leek heeft besloten de markt hierin financieel te ondersteunen door eenmalig een bedrag toe te kennen. Het bestuur van Stichting Streekproductenmarkt Nienoord is hier heel blij mee. Het realiseren van de vernieuwingen kan nu versneld worden uitgevoerd.

   
Back to top button