Illegale asbestdumping bij carpoolplaats Boerakker; getuigen gezocht

Boerakker – Afgelopen vrijdagmiddag kreeg handhaving Westerkwartier een melding binnen vanuit de meldkamer. Er zou een aanhangwagen bij de carpoolplaats in Boerakker zijn neergezet met daarin vermoedelijk asbest.

Ter plaatste trof de handhaving de aanhangwagen aan. Er is een deskundige bij gekomen om te constateren of het daadwerkelijk asbest was. Dit bleek dan ook het geval. Het betrof hier een dumping van 2 kuub asbest.

Helaas is het niet te achterhalen van wie deze aanhangwagen is. Indien u iets gezien heeft of mogelijk weet wie de aanhanger hier geplaatst heeft? Bel dan met de politie via 0900-8844. Mocht u vragen hebben over het asbest verwijderen, kijk dan op de gemeentelijke website of bel met de gemeente via 14 0594.

Foto: Handhaving Westerkwartier

Back to top button