Eigenaresse Milou Bakker van bruidswinkel Leek opent grootste bruidsmodezaak van het Noorden

Roden/Leek – In de laatste week van oktober is de grootste bruidsmodezaak van het Noorden geopend door 100-jarige (!) oma en wethouder van Economische zaken gemeente Noordenveld, Jos Darwinkel.

In mei 2022 viel het oog van Milou op een zeer geschikte locatie in Roden aan de Albertsbaan 34. Haar droom om de grootste bruidsmodezaak in het Noorden te worden, zou ze daar kunnen verwezenlijken. Het nieuwe pand van bijna 400 m2 kreeg een complete metamorfose. De industriële look gecombineerd met zachte kleuren zorgt voor de juiste uitstraling. Er zijn vier ruime pasruimtes gecreëerd, hier kan de bride-to-be in alle rust en privacy, samen met haar entourage en de stylist van Brides by Fem de juiste keuze maken voor haar ultieme droomjurk.

De geboorte van een droom
11 Jaar geleden werd onderneemster Milou zelf ten huwelijk gevraagd. Dit was haar
eerste kennismaking met de magische wereld van de bruidsmode. Haar droom werd geboren: een eigen bruidsmodezaak! In 2011 opende ze haar winkel in Leek. Milou en haar team zijn zeer succesvol, zo succesvol dat ze uit het pand in Leek groeiden. Het was gezellig en knus, maar het stond de groei in de weg.

Brides by Fem heeft meer te bieden
Naast de prachtige ruime winkel met een groot assortiment jurken kun je niet alleen voor jouw bruidsjurk in Roden terecht, maar heeft de winkel ook een ruim assortiment aan schoenen, haar- en bruidssieraden, sluiers, stola’s en lingerie. Wil je van je pasafspraak een echt feestje maken? Bij Brides by Fem kun je een arrangement boeken waar jouw entourage voorzien wordt van koffie/thee en lekkere hapjes.

Het feest van de liefde mag weer gevierd worden
Milou straalt van oor tot oor wanneer ze op de opening, alle belangstellenden trots haar uitgekomen droom laat zien. Na de domper van Corona, waarin niets gevierd mocht worden, ziet ze de toekomst rooskleurig tegemoet. In de eerste zeven maanden van 2022 zijn veel meer stellen getrouwd dan in dezelfde periode in voorgaande jaren. Niet zo gek omdat er in 2020 en 2021 beperkende maatregelen waren die een uitgebreid trouwfeest in de weg stonden. In 2022 was vooral de datum 22-02-2022 populair: bijna 1200 stellen gaven elkaar die dag het ja-woord. Kortom: het feest van de liefde is weer in volle gang.

Winkel in Leek
En nu? gaat de winkel in Leek weg? “Nee hoor, daar heb ik hele andere plannen mee”, zegt Milou enthousiast. Voor de bruid die minder wil of kan uitgeven voor haar jurk komt Brides by Fem met een nieuw concept: de “Trouwjurkoutlet”. Dat concept gaan we op de oude locatie in Leek uitrollen. Maar eerst gaat het team genieten van de nieuwe winkel en uitrusten van alle drukte die de verbouwing en de opening met zich mee heeft gebracht. “Maar niet te lang” lacht de gedreven onderneemster! Ze is in haar hoofd alweer druk bezig met de nieuwe plannen.

   
Back to top button