Kampeerhal Roden deelt herkenbare foto’s van twee dieven en hun kentekens; “Politie heeft de zaak gesloten”

Voor €1.500 aan goederen meegenomen zonder te betalen

Roden – In de maand augustus hebben deze twee mannen (bewust) niet betaald voor goederen die zijn meegenomen uit de Kampeerhal in Roden wat totaal een verkoopwaarde heeft van €1.500.

De Kampeerhal schrijft op 10 december bij de eerste oproep op Facebook; “Gelukkig zijn er altijd oplettende mensen. Daardoor weten we wie dit hebben gedaan. We vragen jullie om je voor vrijdag 16 december 2022 te melden en alsnog de goederen te betalen. De kassabon ligt voor jullie klaar. Alvast bedankt!” Bij het bericht zijn foto’s geplaatst met daarop onherkenbare gezichten en kentekens.

Tweede oproep met herkenbare foto’s
Inmiddels is het 19 december en hebben de mannen zich niet gemeld. Daarom heeft de Kampeerhal besloten om een tweede oproep te plaatsen (zie onderstaande Facebook bericht) waarop de mannen en de kentekens niet onherkenbaar gemaakt zijn.

De Kampeerhal schrijft erbij; “Erg jammer, want we balen ervan dat we dit bericht moeten delen. We geven bij deze de foto’s van de dieven vrij. We hebben na de diefstal direct contact opgenomen met de politie en al het nodige bewijs aangeleverd. Duidelijke beelden van de mannen, hun auto’s en hoe ze dit hebben gedaan. Politie Eenheid Noord-Nederland heeft de zaak gesloten door gebrek aan informatie. Zelf weten we niet welke info we nog meer zouden moeten geven om de dieven te vinden.

We willen deze mannen de kans geven alsnog het verschuldigde bedrag te betalen, dus alle tips zijn welkom! We zijn op zoek in de omgeving Leeuwarden. Natuurlijk zijn we niet op zoek naar een heksenjacht. We waarderen vooral reacties die ons verder helpen.”

Ben jij of ken jij de mannen? Neem dan contact op met de Kampeerhal in Roden via 050 207 3580 of via [email protected].

   
Back to top button