Jeugdige spieren, oude botten en nieuwe ballendropper bij TC Nienoord

Leek – De jeugd van TC Nienoord gaat helemaal los op vrijdag. Vorige week was er een toernooi tussen jeugd en senioren. De flexibele spieren van de jeugd lieten de oude botten van meerdere senioren flink kraken. Zoons en dochters lieten hun (groot)ouders zweten. Uiteraard nam de jeugd het ook tegen elkaar op. Er werden leuke wedstrijden gespeeld. De middag werd in het clubhuis afgesloten met een broodje knakworst.

Afgelopen vrijdag was het de beurt aan het groene meidenteam om de nieuwe balldropper te testen. In het begin was het nog even wennen. Zo wist Rosalie met één slag 20 ballen in beweging te krijgen. Na enkele pogingen hadden de meiden het nieuwe apparaat onder controle, waarna de ballen het net overvlogen. De opslag werd ook nog even geoefend.

Eerste wedstrijd
De meiden zijn bijna klaar voor hun eerste wedstrijd, begin april. Voordat de competitie begint zijn er nog enkele trainingen te gaan en op zondag 24 maart is er de Lentetoss. Vanaf 10 uur staat de jeugd dan op de tennisbaan. Vanaf 11 uur is de nieuwe trainer aanwezig.

Wil je ook eens tennissen of kennismaken met onze nieuwe trainer, kom dan vooral langs. Heb je vragen mail dan gerust met [email protected].

   
Back to top button