Stan van der wal stroomt door naar eerste selectie VEV’67

Leek – De succesvolle jeugdopleiding van VEV’67 levert ook volgend seizoen weer een talentvolle speler af aan de eerste selectie. Het gaat om Stan van der Wal die overkomt van de JO19-1. VEV’67 is blij met het aansluiten van dit talent en dit past geheel in de lijn die de club wil volgen.

Stan van der Wal is begonnen met voetballen bij Leek Rodenburg. Dit werd later TLC. Vanaf de JO13 is Stan gaan voetballen bij VEV’67. Daarnaast voetbalt hij bij de Leekster Eagles, Futsal Eredivisie.

Trainer VEV’67 1 Kees Pranger: “Wij zijn erg blij met Stan van der Wal in onze selectie. Stan komt vervroegd over vanuit onze jeugdopleiding en heeft in de afgelopen maanden al een hele goede indruk op ons gemaakt. Stan beschikt over de kwaliteiten die een goede aanvaller nodigt heeft, is een enorme liefhebber en heeft ook nog eens de toewijding die van professioneel niveau is. Kortom Stan is een verrijking voor onze selectie. Naast zijn opleiding bij VEV’67 hebben de individuele trainingen bij Andy de Jong en Martijn Alssema en zijn opleiding bij de Leekster Eagles ervoor gezorgd dat Stan zich ontwikkeld heeft tot een zeer talentvolle voetballer.” Aldus Kees.

Naast Stan van der Wal levert VEV’67 JO19-1, onder leiding van Bernard Hulst en Edwin Bakker, nog 3 spelers af bij de selectieteams. Jeffrey Graeler, Thiemen Boersma en Maurice Lap gaan aansluiten bij het 2e elftal van Peter de Vries.

Back to top button