Uitverkochte Foute Party met Q-Music in de Postwagen (FOTO’S)

TOLBERT – Op zaterdagavond 12 december is voor het derde jaar op rij het ‘Foute Feest’ in de Postwagen te Tolbert. Iedereen die zich al eens heeft willen verkleden als Superman, Borat, hippie, over de top Glitter & Glamour of Winnie de Poeh kon zich op deze avond helemaal uitleven.

Het Foute Feest stond geheel in het teken van FOUT, van foute muziek tot de meest foute kleding, dat overigens niet verplicht is om te dragen. DJ Da Bass zorgde voor de grootste foute hits aller tijden tijdens Het Foute Uur live van radiozender Q-Music. Tevens werden er tijdens het foute uur live Q-Music-goodies weggegeven, van lichtgevende hartjes, ballen, petjes tot lichtstaven. Dat Foute Feesten populair zijn blijkt wel uit het feit dat deze editie net als de vorige edities in 2013 en 2014 volledig uitverkocht was. En bezoeker die compleet tot banaan verkleed was is verkozen tot winnaar met het mooiste pak en won hiermee 15 consumptiemunten.

Het eerstvolgende muziekevenement in de Postwagen vindt plaats op eerste kerstdag met MEGA90! on tour. De verkoop van tickets is inmiddels gestart en kun je kopen via deze link.

Voor meer foto’s en het bestellen er van klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button