Voorronde Schaak-Off bij de schaakclub Leek

Leek – Fysiek schaken op de club en het ontmoeten van schaakvrienden(innen), het heeft er helaas een tijdje niet in gezeten. Maar daar komt verandering in, want na de zomer zijn de schaakclubs weer open!

Om dit te vieren organiseren we samen met de Koninklijke Nederlandse Schaakbond en de regionale bonden: de Schaak-Off. De schaakclub Leek doet als club mee aan de Schaak-Off en organiseert op vrijdag 17 september 2021 in de speellocatie De Balkhoeve een lokale voorronde! Doe jij ook mee?

Het Schaak-Off toernooi is een landelijk schaaktoernooi voor alle schaakliefhebbers, bestaande uit lokale voorrondes bij een schaakclub. Winnaars van deze voorrondes kwalificeren zich voor de regionale wedstrijden, waarbij tegen andere schakers uit de provincie gestreden wordt om een ticket in de landelijke eindfinale!

Alle wedstrijden vinden fysiek plaats bij de club, want ze willen tenslotte vieren dat dit weer mogelijk is!

De Schaak-Off is voor de leden én nieuwe schaakliefhebbers uit de omgeving! De indeling gebeurt op basis van ervaring en niveau. Iedereen kan dus op zijn/haar niveau meedoen, en heeft daardoor even veel kans om door te gaan. Je schaakt 3 ronden van ca. 50 minuten en het begint om 20.00 uur. Van elke poule plaatsen de winnaars zich voor de regionale ronde. Bij een gelijke stand gaan meerdere deelnemers door.

Inschrijven kan als volgt: via de landelijke Schaak-Off website: www.schaakoff.nl of anders via een mail aan [email protected] . Na je inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging per mail en wordt jouw deelname geregistreerd. Uiterlijk 11 september ontvang je van de schaakclub een mail met alle informatie over het toernooi.

   
Back to top button