D66 Westerkwartier kiest voor jonge fractie

Westerkwartier – In de ledenvergadering van 30 augustus hebben de leden van D66 Westerkwartier de keuze van de kandidaten voor de Gemeenteraadsverkiezing (16 maart 2022) vastgesteld.

In een eerder stadium is Rogier van ’t Land (Aduard), de huidige fractievoorzitter, door de leden gekozen als lijsttrekker. Tweede op de lijst wordt Denny Boersma (Tolbert). Denny heeft ruime ervaringen opgedaan als raadslid in de voormalige gemeente Leek, hij was in de huidige raadsperiode actief als fractie-assistent in de D66-fractie. Annelie Bonnet (Marum), Jochum Sipma (Leek) en Han Schiphuis (Noordhorn), eveneens actief in de huidige fractie, zijn de volgende kandidaten op de lijst. Daarna volgen Ron Lander (Niebert), Carst Ivo Meijer (Grootegast) en Janny de Weijs – Krol (Garnwerd).

D66 heeft met deze kandidaten gekozen voor een jonge fractie: de eerste 5 kandidaten hebben op de verkiezingsdatum een gemiddelde leeftijd van 32 jaar! Op de website en op social media van D66 Westerkwartier zullen de kandidaten zich de komende tijd persoonlijk voorstellen.

Op de foto vlnr: Janny, Denny, Annelie, Han, Jochum Rogier.

Back to top button